Perioada de vacanta!!! toate comenzile sosite in perioada 19.06-30.06 2018 vor fi livrate incepand cu data de 2 iulie!!!

Cum functioneaza aparatul de purificare a aerului Revitalisor-Refreshen?

(3 in 1 !) Purificator de aer, Aparat umidificare aer, Ionizator aer.

PRETURI: 1 Aparat Revitalisor purificare aer = 130 lei cu transport GRATUIT !!!

1 Flacon ulei esential antibacterian aromaterapie ( 120 ml ) = 30 lei + transport (17 lei)!

PROMOTII:

1 Aparat Revitalisor purificare aer + 2 flacoane de ulei Refreshen = 180 lei cu transport GRATUIT !!!

2 Aparate Revitalisor purificare aer + 6 esente ulei antibacterian Refreshen = 350 lei, transport GRATUIT !!!

Pentru a cumpara online aparate si flacoane de ulei esential faceti click pe butoanele de comanda de mai sus

sau la telefon: 0747-080239; 0747-080238 sau pe adresa de e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


REVITALIZOR  REFRESHEN este o adevarata minune a tehnologiei moderne, care reuseste sa produca pentru noi aer curat, ionizat, proaspat si sanatos. Este un aparat de purificare aer, un ionizator revolutionar de hidrotratare a aerului care trage aerul contaminat din incapere in interiorul lui si il purifica cu ajutorul apei.

Folosit doar cu apa proaspata, Revitalizor REFRESHEN purifica, ionizeaza si igienizeaza aerul din interior. Elimina praf si fum. Un efect de aromaterapie, neutralizare a bacteriilor, alergenilor si polenului se obtine prin adaugarea in apa din cuva revitalizorului a uleiurilor esentiale REFRESHEN din extracte de plante. Apoi, un aer pur, curat, proaspat si sanatos este impins afara, ca interiorul incaperii sa beneficieza de prospetime si mireasma placuta. Acest lucru este posibil datorita unui motor de mici dimensiuni care dezvolta pana la 2000 rotatii pe minut. Deasupra tijei de recirculare a apei din cuva se afla un ventilator care impinge afara aerul ce trece prin perdeaua de apa proapat igienizata. Astfel, aparatul are si functie de usoara umidificare lasand aerul incarcat cu particule foarte fine de apa, excelent pentru o respiratie curata si sanatoasa. Aparatul are sub capac un led care emite o culoare discreta albastra, ce se disperseaza in apa din cuva si creaza un efect sensibil de cromoterapie. Lumina este discreta, nu deranjeaza, poate fi foarte utila ca lampa de veghe pe timp de noapte. In interiorul aparatului este incorporat si un generator electronic de ioni negativi care emite cca 3 milioane de ioni negativi pe centimetru cub. Acest lucru face ca aerul din incapere sa semene cu aerul prezent la marginea marilor si oceanelor, la marginea cascadelor de apa si in mijlocul padurii dupa o ploaie de primavara. Rezultatul: producerea unui aer curat, pur si sanatos. In timpul acestui proces de schimb de aer, bacterii, alergeni si alte particule nedorite (praf, rugina, carbon, mucegaiuri etc) sunt eliminate. Mirosurile neplacute (de mucegai, fum de tigara, fum, peste, usturoi, alte mirosuri) sunt epurate si inlocuite cu miresme si parfumuri proaspete de plante. Deasemenea, REVITALIZOR REFRESHEN aduce si pastreaza aerul la un nivel de umiditate acceptabil pentru piele si sistemul respirator.

CLICK AICI pentru a comanda aparate REVITALISOR

Purificatorul de aer REFRESHEN, folosit cu apa si uleiuri esentiale antibacteriene REFRESHEN, este de un real folos in tratamentul alternativ al unor boli si afectiuni cum sunt: bronsite, rinite, sinuzite, astm bronsic, migrene, insomnie, depresii, raceala si gripa, tuse convulsiva, boli ale ochilor, nervozitate si iritatie, eczeme si urticarie, boli de piele etc. Aerul proaspat si curat isi va aduce aportul pozitiv la o stare generala buna, la o crestere a imunitatii si la o reala pofta de viata!

Uleiurile esentiale REFRESHEN, esente disponibile:

Iasomie si Orhidee, Breathe Well (Menta si Eucalipt), Sleep Well (Musetel si Lavanda, Calming (Patchouli si Santal), Stressless (Trandafir si lavanda), Antitabac.

CLICK AICI pentru a comanda ULEIURI ESENTIALE REFRESHEN

LOCATII RECOMANDATE PENTRU FOLOSIREA PURIFICATOARELOR-IONIZATOARELOR DE AER "REFRESHEN"

1. In bucatarii: Purificatorul de aer REFRESHEN elimina mirosurile neplacute ale unor preparate culinare.

2. In sufragerii si saloane, sali de conferinte: Ionizatorul de aer REFRESHEN elimina fumul de tigara, praful, bacteriile, polenul (util mai ales dupa petreceri si intalniri la care se fumeaza)

3. In dormitor si camera copiilor: Umidificatorul, ionizator de aer REFRESHEN ofera o respiratie usoara, sanatoasa si curata, un aer umidificat, ionizat, pentru o odihna excelenta si un somn linistit. Excelent pentru camera copiilor. Ofera prospetime si ajuta la intarirea sistemului imunitar, protejeaza impotriva virusurilor si bacteriilor responsabile in diverse afectiuni.

4. In restaurante, hoteluri, pensiuni, baruri, cluburi si discoteci: Purificatorul de aer REFRESHEN odorizeaza incaperile, elimina mirosurile neplacute

5. In cabinete si laboratoare medicale, mai cu seama in cabinete stomatologice si tehnica dentara: Ionizatorul-purificator de aer REFRESHEN elimina praful, bacteriile si alergenii, alte mirosuri neplacute, elimina o serie de poluanti chimici.

6. In magazine Pet-Shops: Aparatul de purificare aer REFRESHEN elimina mirosurile generate de animale si hrana pentru animale, odorizeaza incaperile

7. In magazinele alimentare: Aparatul Revitalizor REFRESHEN pentru purificarea aerului elimina bacteriile neprietenoase cu alimentele

8. In birouri si sali de conferinte/sedinte: REFRESHEN confera prospetime aerului, ofera un tonus si o putere de concentrare crescute.

9. Orice locatie unde se doreste un aer proaspat si sanatos, foloseste purificatorul de aer REFRESHEN pentru aer curat!

Pentru a comanda APARATE DE PE SITE faceti click pe "APASA AICI PENTRU A CUMPARA APARATE REVITALISOR" apoi alegeti produsul si adaugati in cos  Pentru a cumpara uleiuri esentiale Refreshen procedati la fel apasand pe butonul "APASA AICI PENTRU A CUMPARA ULEIURI ESENTIALE REFRESHEN"

Produsele Revitalisor Refreshen (aparate si uleiuri) se pot comanda si prin telefon la 0747-080238 sau 0747-080239.