CUM FUNCTIONEAZA APARATUL DE PURIFICARE A AERULUI REVITALIZOR REFRESHEN?REVITALIZOR  REFRESHEN este o adevarata minune a tehnologiei moderne, care reuseste sa produca pentru noi aer curat, ionizat, proaspat si sanatos. Este un aparat revolutionar de hidrotratare care trage aerul contaminat din incapere in interiorul lui si il purifica cu ajutorul apei.

Folosit doar cu apa proaspata, Revitalizor REFRESHEN purifica, ionizeaza si igienizeaza aerul din interior. Elimina praf si fum. Un efect de aromaterapie, neutralizare a bacteriilor, alergenilor si polenului se obtine prin adaugarea in apa din cuva revitalizorului a uleiurilor esentiale REFRESHEN din extracte de plante. Apoi, un aer pur, curat, proaspat si sanatos este impins afara, ca interiorul incaperii sa beneficieza de prospetime si mireasma placuta. Acest lucru este posibil datorita unui motor de mici dimensiuni care dezvolta pana la 2000 rotatii pe minut. Este atat de rapid, incat creaza senzatia ca in interiorul incaperii aerul se schimba clipa de clipa intr-un aer proaspat, usor racoros. Deasupra tijei de recirculare a aepei din cuva se afla un ventilator care impinge afara aerul ce trece prin perdeaua de apa proapat igienizata. Astfel, aparatul are si functie de usoara umidificare lasand aerul incarcat cu particule foarte fine de apa, excelent pentru o respiratie curata si sanatoasa. Aparatul are sub capac un led care emite o culoare discreta albastra, ce se disperseaza in apa din cuva si creaza un efect sensibil de cromoterapie. Lumina este discreta, nu deranjeaza, poate fi foarte utila ca lampa de veghe pe timp de noapte.
Acest motor puternic reuseste sa inghita aerul contaminat si sa emita cu mare rapiditate jeturi de solutie de apa cu ulei esential REFRESHEN de plante. In interiorul aparatului este incorporat si un generator electronic de ioni negativi care emite cca 3 milioane de ioni negativi pe centimetru cub. Acest lucru face ca aerul din incapere sa semene cu aerul prezent la marginea marilor si oceanelor, la marginea cascadelor de apa si in mijlocul padurii dupa o ploaie de primavara. Rezultatul: producerea unui aer curat, pur si sanatos. In timpul acestui proces de schimb de aer, bacterii, alergeni si alte particule nedorite (praf, rugina, carbon, mucegaiuri etc) sunt eliminate. Bacterii, praf si microorganisme sunt indepartate, gratie ionilor negativi a uleiurilor esentiale din plante REFRESHEN.  Mirosurile neplacute (de mucegai, fum de tigara, fum, peste, usturoi, alte mirosuri) sunt epurate si inlocuite cu miresme si parfumuri proaspete de plante. Deasemenea, REVITALIZOR REFRESHEN aduce si pastreaza aerul la un nivel de umiditate acceptabil pentru piele si sistemul respirator.